Wastafels

Wastafels

De wastafels in de wc, badkamer of keuken worden erg vaak gebruikt. Bovendien staat een wastafel goed in het zicht en vormt het dus een belangrijk onderdeel binnen het interieur van een kamer. Een populaire optie is dan ook om voor een robuuste natuursteen te kiezen. Veel voorkomende kleuren hierbij zijn grijs, zwart of beige. Het fijne van natuursteen is dat het mogelijk is om een eigen keuze te maken met betrekking tot de kleur, vorm en grootte. Classic Stone is de specialist met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van natuurstenen wastafels. Wij helpen u dan ook graag verder in uw keuze voor het juiste materiaal en afwerking.

Wastafels geleverd door uw specialist

  • Uitstekende service
  • Expert in maatwerk wastafels
  • Laagste prijsgarantie
  • Levering binnen 3 tot 5 dagen

Maatwerk wastafels

Classic Stone voert alle werkzaamheden volledig zelf uit. Van advies tot de montage wordt geheel gedaan door een van de experts. Zo kunnen wij blijven voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen en is onze levertijd extreem snel. In onze eigen werkruimte worden de wastafels professioneel en vakkundig met machines bewerkt. Vervolgens wordt het product afgemaakt met een bepaalde afwerking. Heeft u vragen met betrekking tot onze diensten of zoekt u meer informatie? U kunt ons gerust bellen of mailen. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons langs te komen in de showroom. Hier kunt u zelf zien welke materiaal en type wastafels het beste bij u past.

Materialen en afwerking

Classic Stone levert alleen met soorten natuursteen die geschikt zijn voor wastafels. Materialen die vocht niet door laten dringen en weinig onderhoud nodig hebben. Soorten natuursteen dat veel gebruikt wordt voor wastafels zijn:

  • Marmer
  • Hardsteen
  • Composiet

Na de keuze voor een bepaald type natuursteen, dient er een keuze gemaakt te worden in het type afwerking. Er zijn 3 mogelijke afwerkingen die toegepast kunnen worden op natuurstenen wastafels:

  • Een gepolijste afwerking

Dit type afwerking heeft een glanzende wastafel als resultaat. Het oppervlak is zodoende volledig glad en stralend.

  • Een gezoete afwerking

Deze afwerking geeft een mat resultaat. Het laat geen water door en geeft een doffe look van het natuursteen. Dit ziet er erg goed uit in een moderne of rustieke omgeving.

  • Een gevlamd geborstelde afwerking

Met behulp van flinke temperaturen wordt de natuurstenen wastafel behandeld. Zodoende breken er kleine deeltjes af die een natuurlijk en grof uiterlijk creƫren. Vervolgens wordt het materiaal geborsteld, waardoor het oppervlak netjes vlak wordt.