Traptreden

Traptreden

Een trap is eigenlijk het eerste wat opvalt in een huis. Meestal wanneer de voordeur opengaat zie je vaak als eerste de trap van het huis. De trap dient daarnaast ook bestand te zijn tegen de vele voetstappen en niet te slijten. Natuursteen is hier een uitstekend materiaal voor. Waar voorheen voornamelijk de buitentrappen gemaakt werden van natuursteen, aangezien het makkelijk schoon te maken is, vorstbestendig is en ook waterbestendig. Zo zie je deze natuurstenen buitentrappen veel terug bij universiteiten, musea en treinstations. Tegenwoordig is het gebruiken van natuursteen als materiaal voor de trap binnenshuis ook steeds populairder. Classis Stone helpt u graag verder bij uw keuze voor het juiste materiaal en afwerking voor uw traptreden.

Traptreden geleverd door uw specialist

  • Volledige productie in eigen beheer
  • De specialist in natuurstenen traptreden
  • De beste service
  • Een laagste prijsgarantie

Maatwerk traptreden

Classis Stone voorziet u graag van een eerlijk advies met betrekking tot de juiste keuze op het gebied van natuurstenen traptreden. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen natuurstenen maatwerkoplossingen weten wij precies wat het beste bij u past. Daarnaast voeren wij alle werkzaamheden zelf uit en beschikken wij over volledige controle over het fabricageproces. Zo krijgt u altijd het product wat u wilt en voldoet het aan onze strenge kwaliteitseis. Wanneer het product klaar is, wordt het vervolgens binnen 3 tot 5 dagen bij u thuis geleverd door onze eigen bezorgers. Indien gewenst worden de natuurstenen traptreden gemonteerd door een van onze specialisten. Zo komt u nooit voor onaangename verassingen te staan en kunt u snel genieten van uw nieuwe natuurstenen traptreden.

Materialen en afwerkingen

Traptreden moeten lang meegaan, een mooie uitstraling hebben, gemakkelijk in onderhoud zijn en tevens geen vlekken of krassen achterlaten. Natuursteen is een prachtig materiaal om verschillende soorten trappen te maken. Zo is natuursteen geschikt voor wenteltrappen, steektrappen en spiltrappen. Classis Stone helpt u graag verder met het juiste type materiaal en afwerking voor uw specifieke trap. Er zijn een aantal typen natuursteensoorten die geschikt zijn voor traptreden:

  • Belgisch hardsteen
  • Graniet
  • Marmer
  • Composiet

Daarnaast zijn er ook verschillende afwerkingen mogelijk voor natuurstenen traptreden. Er zijn meestal twee varianten die erg populair zijn:

  • Een gezoete afwerking

Deze afwerking geeft de natuurstenen traptreden een mat resultaat. Veel mensen kiezen voor deze afwerking, aangezien eventuele gebruikssporen minder zichtbaar zijn.

  • Een gepolijste afwerking

Bij deze afwerking worden de traptreden zo behandeld dat ze een gaan glanzen. Dit staat ontzettend mooi en zie je dan ook voornamelijk veel terugkomen bij marmeren traptreden.