Blog

  • Alles
  • Graniet
  • Onderhoud Composiet
  • Onderhoud Keramiek
  • Onderhoud Natuursteen

Black Taurus Graniet

Graniet is een natuursteen. Het gesteente kan een uithardingstijd hebben van wel duizenden jaren, waardoor het hard en hittebestendig is, de verwerking van deze steen is ook heel uniek. Vanwege deze betrouwbare eigenschappen van graniet is deze steensoort geschikt als keukenblad of voor andere toepassingen zowel binnen als buitenshuis. Onze stenen komen in 3 verschillende afwerkingen: … Continue reading “Black Taurus Graniet”

Zomeractie 2019

Om u meer van de zomer te laten genieten, willen wij met een zomeractie komen.   Van 1 juli t/m 31 juli 2019 gratis montage bij een minimale aankoop van €1000,- excl. BTW. Deze actie is niet geldig i.c.m. bestaande aanbiedingen.   Kiest u een materiaal uit onze aanbiedingen, dan komen wij gratis bij u … Continue reading “Zomeractie 2019”

Zomeractie 2018

Wij kunnen dit jaar echt zeggen dat we een zomer in Nederland hebben. Om u er meer van te laten genieten willen wij een zomeractie houden.   Van 1 augustus t/m 31 augustus 10 % korting!!! *Deze actie is enkel geldig op het materiaal. *Deze actie is niet geldig i.c.m. bestaande aanbiedingen.   U bent … Continue reading “Zomeractie 2018”

Keuken aanrecht van Keramiek verzorgen

Keramiek is een modern robuust materiaal. Het wordt gebakken tijdens de vervaardiging bij ongeveer 1200 celsius en is daarom uiterst bestand tegen hitte aan het oppervlak. Keramiek is niet poreus en derhalve verontreinigingen kunnen niet doordringen in het oppervlak. Impregneren is daardoor niet nodig.

Keuken aanrecht van natuursteen verzorgen

Natuursteen is een robuust en grotendeels ongevoelig materiaal. Om vlekvorming te voorkomen, moet u het impregneren voor gebruik. Dit gebeurt al in de productie en moet worden herhaald kort na de plaatsing. Afhankelijk van het gebruik van het werkoppervlak raden wij het jaarlijks herhalen van de impregnatie. De dagelijkse zorg ondersteund de beschermende impregneerfunctie.

Keuken aanrecht van Composiet onderhoud

Composiet is een modern robuust materiaal, deze bestaat uit 93% natuurlijke natuurlijke kwarts en 7% kleurpigmenten en polymeren gemaakt van hoge kwaliteit. Het oppervlak is extreem dicht, zodat nauwelijks iets kan intrekken. Impregneren is daardoor niet nodig.